Beste (ouders van) klantjes,

In augustus 1989 opende ik met veel goesting en enthousiasme kinderkapsalon Bles & Tres. Al snel bleek dit een gat in de markt te zijn en moest ik uitkijken naar hulp. Enkele jaren later werd ook de ruimte te klein en verhuisde Bles & Tres naar dit pand. Vanaf toen werkte Elke hier op zelfstandige basis.

Er kwamen en gingen meerdere kappers, het werd alsmaar drukker en de wachttijden werden langer en langer. De hoge loonlasten en onze relatief lage tarieven dreigden er soms toe te leiden dat de kwantiteit belangrijker werd dan de kwaliteit.

Dit, in combinatie met een aantal andere factoren zoals mijn leeftijd, heeft mij ervan overtuigd naar een rustigere, kleinere en comfortabelere omgeving te verhuizen. Vanaf januari 2015 help ik je dan ook graag verder in Bles & Tres De Luxe.

Bles & Tres De Luxe is open op dinsdag- en donderdagavond na schooltijd, woensdagnamiddag en zaterdag. Volwassenen kunnen ook bij Bles & Tres De Luxe terecht voor een nieuw kapsel , en wel op dinsdag en donderdag voor 15.30 uur en op woensdagvoormiddag.

Bij deze wil ik alle klanten die hun haar en/of dat van hun kinderen jarenlang door mij onder handen lieten nemen oprecht bedanken. Ik hoop jullie terug te zien in Bles & Tres De Luxe.

Angeline